2013. január 10., csütörtök

A könnyei gyógyítják a rákot. Chuck Norris-i praktika.Soha ne mond, hogy soha. Chuckot a parlamentbe. Egy rúgás, és vége a devizahitel béklyónak, és az idei kullancs inváziónak is annyi. 

Chuck Norris-i praktika.

Én mellettem nem használ a taktika, 


Én mellettem a taktika nagy hiba,

Az kell, aki nem sokat beszél.


Ő az az ember, akit a világon majdnem mindenhol ismernek. Kivéve talán a Brazil esőerdők még felfedezetlen törzseit, vagy a hold sötét oldalán lebzselő zombi nácikat. Nem nagyon volt olyan filmje, amiben ne molesztált volna valakit testileg, de azt hozzá kell tennünk, hogy ezt majdnem mindig a világbéke és a wombatok élőhelye miatt érzett aggodalma miatt tette.

Fekete öves karate mester és hithű republikánus, ebben a sorendben. Volt már hatszoros karate világbajnok és katonai rendész, személyi edző (Steve McQueen) és hivatásos steaksütögető a republikánus pénzszerző bulikon. Van egy szép házikója Texasban, ott szokott husikat sütögetni a pártnak. És amikor sütöget, vele van a csípőprotézise, amit 2009-ben kapott egy forgatási baleset után. Istenként imádta John Wayne-t, és az egyik legjobb barátja Whoopy Goldberg. A könnyei gyógyítják a rákot, de sajnos még sohasem látták sírni. És ennyi szar filmet, mint ő kevés ember csinált a földön. Szereti a tréfát (remélem) és a szakállát. Kétszer akartak már róla hidat elnevezni, legutóbb Szlovákiban, de mint nálunk, úgy ott sem sikerült, pedig az ő neve kapta a legtöbb voksot a facebookos szavazáson.    

Ebből is látszik, hogy a szlovákok se teljesen normálisak, mert ilyen lehetőséget kár volt kihagyni. Legálisan lehetett volna a világ legnagyobb baromságából pénzt csinálni. 


Az összes világmádiacézár ilyen baromságért imádkozik. 
A saját filmjeiben néha még dalra is fakad, és remek formatervezett kulacsokat árul a weblapján, rögtön a rendszámtábla tartó mellett. Igaza van, minden pénzt meg kell fogni. 
Néha rettegésre is használják.Most munkáságának remekműveiből válogatunk.


A sárkány visszatér. (1972)

 

Huang mian lao hu (1974)


Ezt nem tudtam kihagyni 
 Országúti bunyós (Breaker! Breaker!) (1974)

The Warrior Within (1976)


 A jó fiúk feketében járnak (1978)
Egyszemélyes hadsereg (1979)Magam vagyok a delta.

Karetés védőangyal (1980)
Te nem lehetsz gyilkos (1981)


Chuck és a híd. Néma düh (1982) Élő fegyver (1982) 


Magányos farkas (1983) 
 

Valami véletlen folytán 2 egészen plakát szerűséggel reklámozták a filmet.
Persze a világ üres lenne, a Dán plakáton látható óriás Norris nélkül.    


Orwell láthatta jövőt. Chuck Norris 1984-ben elkezdte megmenteni a világot. 


 Ütközetben eltűnt (1984)
Tomboló terror (1985)

 
Ütközetben eltűnt 2.- A kezdet (1985)

  A csend kódja (1985)

 Delta Kommandó (1986)
A tűzjáró (1986)
 Breddock:Ütközetben eltűnt 3. 


 
Ezt látni kell!
 Hero and the Terror (1988)


A nyolcvanas évek végétől az eddigi magas művészeti elveket is sutba dobja, és csak remekműveket alkot testvére Aaron Norris segítségével. Van itt minden gyerek, kutya, pokoljárás, és rengeteg tv-sorozat.  Ezek a filmek annyira kemények, hogy a hírhedt Abu Graibi börtönben ezekkel kínozták a foglyokat.  És ezeknek a „filmeknek” a plakátjai már vállalhatatlanok, vizuálisan szennyezik a  környezetet. Örület Pierre, örület.